Maitseka sisekujundusega magamistuba

Maitseka sisekujundusega magamistuba
Teie ees on magamistuba, kus näha kuidas efektse mustriga Rootsi disaintapeet mimou, mõjub efektselt koos oskuslikult valitud sisustusdetailidega, valgete seinapaneelide ja tekstiiliga, mille värvitoon tapeedimustriga ühtib.

Kaunis ja võluv mimou tapeet, on suutnud ruumi tuua skandinaavialiku lihtsust ja samas ka veidi luksusliku ilmet. Tekstiili värvitoon ühildub tapeedilt saadud värvitooniga, lisades ruumi hubast ja sooja ilmet. Hästi sobivad antud interjööriga efektsed kullavärvi seinanupud, kitsesarved ja lihtsad savipotid oma naturaalses toonis, koos roheliste taimedega.

Valgusti osas valitud IKEA kohtvalgustid voodipeatsi juurde, mille kupliosa saab liigutada vastavalt vajadusele. Toa keskosa valgustab isetehtud üldvalgusti, mis sujuvalt sobitub tapeedi mustriga. Magamistoa vasakule küljele jääb eraldi ruumina väike avatud, praktiline garderoob.

Magamistoa paremale küljel efektne, suur puidust antiikne riidekapp nii voodipesude kui esemete hoiustamiseks. Voodi jalutsi seinas sisseehitatud riiul, erinevate täiustavate skandinaavia stiilile iseloomulike loodusest inspireeritud aksessuaaridega. Voodi kõrval öökapi asemel mõlemal küljel minimalistliku disainga abilauad, millel leidub nii raamatud, poster, kui küünal.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.