Minimalistliku disainiga, valgusküllane korter

1912 aastal valminud maja korter on hubane, valgusküllane ja kindlasti kohe ihaldusväärne kõigile neile, kes armastavad avarust, kõrgeid lagesid ja suuri avaraid aknaid.

Elutuba, suur ja avar, uhke, väärika maja valmimisaastast kaminaga, mida ka tänapäeval uus pererahvas saab nautida. Kogu korteri interjööris domineerib valge toon, seda pehmendab vana korrastatud, heledas toonis puitpõrand. Värve toodud sisse läbi tekstiili, mööbli ja erinevate sisustusdetailide. Elutoa põrandal kaks Prantsuse madratspatja, kus saab end tunda eriti koduselt ja mõnusalt. Muide need armsad madratspadjad sobivad veel diivanvooditele, pinkidele või kus iganes soovid neid panna.

Iga toa, suured avarad aknad ja kõrged laed annavad aimu vana maja vanusest. Nii elutoas kui köögis on nauditav rõduosa. Mõlemale rõdule viivad kahele poole avatavad klaasitud uksed. Rõdudele paigutatud nii hubased istumiskohad kui rohelised taimed, imelise õhkkonna loomiseks.

Magamistuba sisustatud väheste sisustusdetailidega, et luua avar lahendus. Kuna magamistuba on küllaltki suur on suurepärane liikumisruum ümber voodi, ilma et peaks voodist tõustes end kokku tõmmates mööbli kõrvalt kuidagi mööda pääsema. Magamistoast leiab eest ka kena, valgeks võõbatud, sisseehitatud kapi, kus piisavalt ruumi nii riietele kui voodipesule.

Korterisse sisse tulemisel jääb koheselt vasakule poole maitsekalt sisustatud köök, kus pilgu saab esmalt tumehallis toonis modernne köögimööbel, millel marmorist töötasapind. Kööki mahutatud vana lahtikäiv puidust laud, mille taga 4 Nordal tooli. Köögist avaneb vaade ka otse rõdule, kus mugav hommikukohvi nautida.

Korterisse sisse tulemisel jääb paremale riiete hoiustamine. Välisjalatsitele eraldi koht String riiulil, välisriided aga saab panna rippu nagisse. WC ja vannituba väga lihtsad, minimalistliku käekirjaga, mis põhjamaisetes kodudes väga levinud.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se, Fotograaf: Anders Bergstedt

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.