Efektse ruudumustris klaasseinaga köök

Efektse ruudumustris klaasseinaga köök

Antud köök on tehtud endise magamistoa osale, mis jagatud osalise klaasseinaga pooleks, et suuremat pinda otstarbekamalt ära kasutada. Siin köögis on maitsekalt kokku sobitatud kolm tooni ,valge, hall ja pruunika värvigammaga kivi.

Ruumi põhitooniks on valge (valgeks värvitud seinad). Köögi põrandat katavad paekivist keraamilised plaadid, mis ühilduvad köögimööbli töötasapinna ja pritsmeseinaga. Köögimööbel paigutatud ühte seina, kuhu tehtud efektne ruutudega klaassein, et köögi ees olevast toast (magamistoast), tuleks läbi akende piisavalt valgust ka kööki, et seal saaks toimetada ilma tuledeta ka päevasel ajal.

Köögimööbli töötasapinna kohale paigaldatud tööstuslikud lambid, mis annavad suurepärase valgustuse töötasapindadele ka õhtuti. Enne köögist väljumist jääb vasakule, valgele seinale lihtne puitnagi, kuhu asetatud rippuma mitmed söögitegemise nõud, potid, pannid ja köögirätikud. Selline riputusviis aitab siin köögis hästi valget seinaosa täiustada.  Köögimööbli vastasseina äärde paigutatud vana, poolik täipuidust laud koos kahe tooliga.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.