Hubane, jõuluootuses maakodu

Hubane, jõuluootuses maakodu

Tegemist on ühe maakodu väikse külalistemajaga, kus on kaks eraldi magamistuba, millest üks mõeldud lapsele, teine nende vanematele. Samuti on antud majas ka hubane elutuba, kus pere saab nautida ühiseid õhtuid ja hommikuid.

Esikusse sisenedes jääb koheselt vasakule lastetuba, paremale aga hubane, valgusküllane elutuba. Kõikide ruumide põrandaid katab originaalne puitpõrand, mis korrastatud ja viimistletud õlivahaga. Pühaderüüs olevas elutoas on kujundusse kombineeritud nii tänapäevast kui antiikset mööblit.

Toa akende juurde tehtud hubane puhkenurk, kolmekohalise tumepruuni tooni nahkdiivani ja nende vastas oleva kahe, antiikse, beežis toonis, prantsuse stiilis tugitoolidega. Pehmemööbli vahele paigutatud massiivne, klaasiga laud ja Limosa, ümmargune tufted, sinise tooniga, samet Ottoman, millele paigutatud hetkel vahuvein koos klaasidega. Pruuni tooni toodud veel ruumi läbi massiivse, suure, klaasidega puhvetkapi, kus hoiustatakse erinevaid lauanõusid. Loomulikult lisab antud ruumi kaunist silmailu ja kodusoojust, võrratu, vana, nikerdustega ümarahi, mille kõrval seinas, majaga seotud vanad, raamitud fotod.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.