Omapärane, retro ilmega köök

Omapärane, retro ilmega köök

Vana korterelamu efektne, retro ilmega pisike köök, kus lisaefekti annab punase-valgeruuduline linoleum. Köögiseinte üldtooniks valitud valge, mille kõrval tulevad ruumis esile erinevad värvigammad, mis üksteist täiustavad.

Köögimööbel valitud ruumi hallikasrohelises toonis. Köögimööbli raam IKEA-st kuid köögiuksed lastud juurde teha eritellimusel kohalikul köögimeistril. Hallikasrohelise köögimööbli juurde valitud nii töötasapind kui pritsmekaitse marmorist, mis kombineeritud messingist segistiga (Tapwell). Lisaks hallikasrohelisele toonile on valge kõrval läbivaks tooniks must, läbi mustate fotoraamide , söögitoolide ja üksikute lauanõude ja sisustusaksessuaaride.

Köögi vastaseina äärde mahutatud valge, ümmargune söögilaud, mille ümber kolm puidust, musta tooni söögitooli ja helehallis toonis istepink. Lauda kaunistavad ja muudavad kodusemaks kaunid lilled vaasis. Istepingi tagust seina aitavad täiustavad kaks musta raamiga, must-valget fotot ja üks musta raamiga poster. Istepingist vasakule seina äärde paigutatud IKEA kitsas kummut, millele lastud teha samasugused uksed ja sahtliosa kui köögi kappidel, et tekiks ühte tervik. Kummuti üleval seinale paigutatud, õhuline String Pocket süsteem, kuhu pandud mõned kokkaraamatud, aksessuaarid kui lauanõud. Halli istepingi paremale küljele jääb retro ilmega Smeg külmik, kus ühele küljele lisatud magnetitega mälestusfotod.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.