Maagilise katuseterrassiga magamistuba

Maagilise katuseterrassiga magamistuba

Mõni lihtsa kujundusega interjöör võib ikka väga meeldivalt üllatada, nagu see võluv magamistuba. Teie ees on üks kaunis, minimalistliku disainiga põhjamaine magamistuba, kus valgeks värvitud seinavärvi juurde kombineeritud üksikuid värvilaike (punane, must, hall) läbi sisustusaksessuaaride.

Toa keskmeks kaheinimese voodi, mille kohale lakke kinnitatud õhuline baldahhiin kardin, mis lisab ruumi nii hubasust, elegantsi kui romantikat. Kas see pole mitte võluvalt kaunis? Mõnusa õhustiku loob kindlasti suveajal veel ka väike rohelusega katuseterrass, mis siis  kahe avatud ukse kaudu aitab nii valgusel kui õhul sisse voolata. Nii baldahhiin kui voodipesutekstiil valged.

Voodi peatsis olevate valgete patjade keskele lisatud kontrastiks punase ja beeži triibuga dekoratiivpadi, mis lisab efektse värvilaigu voodile, mis ühendatud voodi jalutsi seina äärde paigutatud punase-valge mustrilise pingiga (Pink HK Doris). Voodi peatses seinas ei jää märkamata valgete voodipesude ja seina kõrval üksik halli raamiga foto, mis kenaks seina täiustuseks. Voodi vasakule küljele, abilauale paigutatud suunatava kupliga laualamp (Tolomeo Micro). Voodi paremale küljele paigutatud laest rippuv musta tooni kaunis valgusti (VIOKEF, TULIP Black 4283201), mis justkui kirsiks tordil antud ruumi.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.