Päiksevari või päiksesirm terrassile

Päiksevari või päiksesirm terrassile

Kuumal suvepäeval, kui päike teravalt lõõmab ja terrassi põrand muutub tuliseks, on päikesevarjud asendamatud abilised, pakkudes nii vajalikku kaitset kui ka hubast atmosfääri. Õiges suuruses päikesevari võib muuta iga terrassi meeldivaks ja mugavaks paigaks, kus nautida suveilmu, muretsemata päikesepõletuse või liigse kuumuse pärast. Päikesevarjud on saadaval mitmesugustes suurustes ja stiilides, mis võimaldavad leida just teie terrassile sobiva lahenduse. Riidest päikesevari on suurepärane valik, pakkudes kaitset nii UV-kiirguse kui vihma eest. Õhku läbilaskev kangas tagab meeldiva õhutuse, hoides teid ja teie külalisi mugavalt jahedas.

Kui olete käeline ja loov, võite ka ise lihtsate vahenditega riidest päikesevarju valmistada, mis annab teie terrassile isikupära ja omapära. Päikesevarjude valik on iga aastaga muutunud aina praktilisemaks ja mitmekesisemaks. Lisaks traditsioonilistele, laua keskel olevasse avasse torgatavatele päikesevarjudele, on nüüd saadaval ka varjud, mille jalg asub väljaspool istumistsooni. Sellised varjud ulatuvad kenasti laua ja istujate kohale, pakkudes just niipalju varju kui vaja, ilma et segaksid istumist või liikumist.

Päikesevarju stabiilsuse tagamiseks on oluline kasutada varju koos päikesevarju alusega. Aluseid on saadaval mitmesugustes materjalides, sealhulgas kividest, graniidist, plastikust ja metallist. Plastikust alused on eriti praktilised, kuna neid saab lihtsasti veega täita, tekitades vajaliku raskuse, et vari püsiks kindlalt paigas ka tuulisematel päevadel. Rubiik AED kutsub teid üles uurima päikesevarjude mitmekesiseid võimalusi ja leidma just teie terrassile sobiva lahenduse. Vaadake kaunist galeriid, kust leiate inspiratsiooni erinevatest stiilidest ja lahendustest, olgu see siis klassikaline või modernne päikesevari. Päikesevarju valimine võib olla tõeline nauding, muutes teie terrassi veelgi kutsuvamaks ja meeldivamaks paigaks, kus veeta suvepäevi.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.