Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis:
400g heeringafileed
2 muna
80g võid
90g haput õuna (rohelist)
90g grammi sibulat
Valge suhkur 1spl
Söögiäädikas 9% 1spl
Valmistamine:
Alustuseks keeda mune keevas vees täpselt kaheksa minutit, et saavutada ideaalne konsistents, kus munakollane on kindel, kuid mitte liiga kuiv. Kui munad on keedetud, tõsta need kohe külma vette ja lase neil jahtuda. See jahtumisprotsess aitab mitte ainult temperatuuri alandada, vaid muudab ka munade koorimise tunduvalt lihtsamaks. Kui munad on piisavalt jahtunud, alusta nende koorimist, tehes seda ettevaatlikult, et munad jääksid terveks ja nende pind oleks sile ning ühtlane.
Samal ajal, kui munad jahtuvad, võta ette teised vajalikud koostisosad. Võta üks keskmise suurusega sibul ja lõika see peenikesteks tükkideks. Järgnevalt puhasta ja viiluta õun. Õun toob roale värskust ja kerget magusust, mis tasakaalustab ülejäänud komponentide maitseid. Siis võta kätte heeringafilee. See peaks olema kvaliteetne ja hästi puhastatud, et välistada soovimatute luude või liigse soola sattumist lõpptulemusena valmivasse segusse. Lõika heeringafilee väiksemateks tükkideks, mis sobivad hästi segistisse lisamiseks. Nüüd, kui kõik koostisosad on ette valmistatud, asu neid omavahel ühendama. Aseta kooritud munad, hakitud sibul, viilutatud õun ja tükeldatud heeringafilee segistisse. Lisa ka paar supilusikatäit võid, mis annab segule rikkalikkust ja pehmust. Või peaks olema toasoojas, et see seguneks sujuvalt teiste komponentidega.
Järgmiseks lisa väike kogus suhkrut, mis aitab tasakaalustada heeringa soolasust ja rõhutada õuna magusust. Seejärel lisa äädikat. Äädikas toob juurde kerge happelisuse, mis täiustab maitsete harmooniat ja hoiab roa meeldivalt värske. Seadista segisti keskmise kiiruse peale ja lase kõigil koostisosadel omavahel ühtseks massiks muutuda. Peamine eesmärk on saavutada kreemjas ja ühtlane segu, mis meenutab tekstuurilt pasteeti. Segamise käigus jälgi, et kõik koostisosad oleksid korralikult integreeritud ning et ükski komponent ei domineeriks liialt ülejäänute üle.
Kui segu on valmis, tõsta see ettevaatlikult segistist välja ja aseta sobivasse anumasse. Oluline on kasutada nõud, mis säilitavad segu vormi ja aitavad sellel jahtudes õiget konsistentsi hoida. Kui kõik on kaunilt nõusse pandud, kata see ja aseta külmkappi. Lase roal külmkapis jahtuda ja maitsestuda, et maitsed saaksid täielikult areneda ning segu omandaks lõplikult soovitud tekstuuri. Kui oled valmis rooga serveerima, võta see külmkapist välja ja tõsta leivaviiludele. Soovitav on kasutada tumedat leiba, mis lisab kontrasti ning täiendavat maitset. Serveeri rooga koos marineeritud punase sibulaga, mis toob värvi ja kergelt hapuka nüansi, mis täiendab ideaalselt pasteedi kreemjat ja rikkalikku maitset.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.