Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Õhtusöök, mida saate nautida koos perega ja mis meeldib kõigile.
Koostis
1 tass piima
6 viilu saia
1kg veise hakkliha
1 tass värskelt riivitud parmesani juustu
3/4 teelusikatäit soola
Värskelt jahvatatud must pipar
1/3 tassi värsket peterselli, hakitud
4 muna
Kaste:
1/2 tassi ketšupit
1/3 tassi pruuni suhkrut
1 tl sinepit
1 Tabasco kastet (väike kogus)
Valmistamine
Kuumuta ahi 175kraadini.
Pane sai suurde kaussi ja valage viilude peale piim. Laske neil 5 minutit liguneda. Lisage ülejäänud koostisosad ja kasutage segamiseks oma käsi. Püüdke nii, et segu oleks piisavalt segatud. Vormi segust päts ja aseta võitatud piklikusse keeksivormi. Nüüd sega kastme koostisosad ja pintselda sellega 1/3 pikkpoisist. Küpsetage pikkpoissi keskmisel restil 45 minutit. Eemaldage see ahjust ja pintseldage sellele veel 1/3 kastmest. Küpseta veel 25 minutit. Eemaldage ahjust ja laske sellel enne viilutamist 10 minutit seista. Laske sel puhata, et mahlad saaksid uuesti liha sisse imenduda.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.