Retsept | Viini šnitsel

Retsept | Viini šnitsel

Koostis:


500g seafileed
200g nisujahu
soola ning musta pipart
4 muna
200g riivsaia
Praadimiseks:
õli

 

Valmistamine

Lõika liha õhukesteks viiludeks, siis tambi  lihahaamriga õhemaks. Võta kolm taldrikut. Sega ühes jahu soola ja peenelt jahvatatud pipraga, teises klopi lahti 4 muna, kolmandasse pane riivsai. Kasta õhukesed lihalõigud esmalt  jahusse, siis lahtiklopitud munasse ja viimaks riivsaia sisse. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli. Prae paneeritud lihalõigud, pruunistades neid mõlemalt poolt (u 3-5 minutit).

 

Salati Koostis
Peedilehed
1 granaaatõun
2 keskmist tavalist õuna
1 sirduni mahl
õli

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Scandinavian HOME veebiajakiri toob teieni inspireerivaid kodusid, kaasaegseid sisekujundustrende ning uudiseid disaini ja arhitektuuri maailmast. Samuti leiate siit maitsvaid retsepte, praktilisi ilunippe, aiaplaneerimise soovitusi ja ideid reisimiseks.

jälgi meid siin

Scandinavian HOME

- aastast 2015 -

.