Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis:
500-600 g lõhe- või forellifilee
Soola
Praadimiseks võid
50 g Inglise täisterasinepit (Felixi toode)
30 g mett
1 sl sojakastet (light versioon)
Valmistamine:
Eemalda fileest luud ning kujunda tükk sobivaks. Maitsesta nii naha kui liha poolt õhukese soolakihiga. Pruunista kala naha poolelt võis krõbedaks. Seejärel tõsta kala ettevaatlikult küpsetusvormi ning kata lihapool sinepi-mee ja sojaseguga. Küpseta ahjus tulikuuma grilli all kuni pind on jumekas. Seejärel võta ahjust ning järelküpseta fooliumi või kaane all kuni kala on soovitud küpsusega (sellele roale sobib ka sashimilik väike alaküpsetus). Püüa vältida üleküpsetust, sest kala kaotab nii oma mahlasuse! Serveeri värske salati ja kuumade värskete, tilliga maitsestatud kartulitega.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.