Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis
140 g mandlijahu
50 g tuhksuhkrut
100 g munavalget
pisut soola
180 peensuhkrut
140 g mandlijahu
50 g tuhksuhkrut
100 g munavalget
pisut soola
180 peensuhkrut
Valmistamine
Sõelu mandlijahu ja tuhksuhkur omavahel kokku. Alusta munavalge vahustamist lisa vähehaaval suhkur. Vahusta kuni miksri otstesse jäävad tipud. Ole kannatlik! Lisa pool munavalgemassist mandlijahu-tuhksuhkru segusse. Sega kokku voltimis meetodil niikaua kuni oled saanud ühtlase pasta seejärel lisa järgmine munavalge vaht. Tainas peab olema kergelt voolav ja siidine ning kohev. Pane segu pritskotti ning pritsi küpsetuspaberile 3-5 cm medaljonid. Koputa plaati täisnurga all vastu lauda, et õhk välja tuleks. Lase seista laua peal 30- 60 minutit. Vaata, et toas palju niiskust ei oleks. Küpseta 140 kraadi juures 12-15 minutit. Jahuta ja eemalda paberi küljest lahti.
Kreem
150 g võid
70g kondenspiima
100g mustikapüreed
Vahusta pehme või vahtu, lisa kondenspiim. Lisa juurde mustikapüree ja sega kokku. Pane makroonid täidisega kokku ja hoia serveerimiseni külmas..
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.