Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Suvikõrvits ja baklažaan
Nii suvikõrvitsa kui baklažaani võib torgata puidust grillvardasse, piserdada peale veidi oliiviõli ja soola ning tõsta grillile. Need valmivad grillil vaid paari minutiga ja on heaks kõrvalroaks.
Arbuus
Magus ja värskendav arbuus on suvel iga grillipeo kohustuslik komponent. Aga kas oled proovinud arbuusi grillida? Grillides muutub arbuusi magus maitse intensiivsemaks ja grillitud arbuus maitseb hästi paljalt või salati sees.
Grillimine annab igale köögiviljale mõnusat maitset juurde.
Köögivilja ei maksa liiga väikesteks tükkideks lõigata, pigem jäägu need suuremaks. Küpsemiseks läheb küll veidi rohkem aega, aga see-eest ei kipu suutäis resti vahelt läbi kukkuma, üle küpsema ega ära kuivama. Kindlasti on mugavam grillida kaane all, sest nagu süte kohal tekib kõrbemisoht, saab juurikad kiirelt tõsta n-ö kaudsesse kuumatsooni. Kes kardab, et kapsad-kartulid käes kõrbema lähevad, võib need fooliumi keerata. See hoiab ka mahlasust, aga lõkkemekk jääb nõrgem.
Serveerida võiks samades fooliumpakikestes: kui avatud pakist auru tuleb, näeb see efektne välja. Alati võib juurikaid peekonisse keerata, samuti grillimise lõpul peale riivida Parmesani. Kui köögivilju eelnevalt või grillimise ajal õliga pintseldada, siis see annab pigem maitset, kui säilitab nende mahlasust. Mulle endale meeldib kõigepealt köögivilja vähemalt 15 minutit õli ja maitseainete segus marineerida, siis see vardasse ajada ja mõlemalt poolt paar minutit grillida.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.