Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis
3 suurt kanafileed
1/4 tl küüslaugupulbrit
1/4 tl Ingver, jahvatatud
2 paprika
1 ananass, terve, värske
1/4 tassi mett
1/3 tassi sojakastet
1 spl veiniäädikat
Valmistamine
Valmista ette unustamatu maitseelamus, segades kokku mitmekülgse marinaadi, mis ühendab endas nii magusa kui ka soolase maitset. Alusta sellest, et võtad suure segamiskausi ning lisad sinna korraliku lusikatäie mett, rikkalikku sojakastet, veiniäädikat, värskelt riivitud ingverit ja aroomikat küüslaugupulbrit. Sega kõik koostisosad hoolikalt ühtlaseks seguks, kuni saad lõhnava ja veetleva marinaadi.
Järgmiseks võta kanafilee ja lõika see ühtlasteks kuubikuteks. Need kuubikud peaksid olema piisavalt suured, et neid oleks mugav grillida, kuid samas piisavalt väikesed, et maitsed saaksid hästi imenduda. Pane kanafilee kuubikud marinaadi ja veendu, et kõik tükid oleksid korralikult kaetud. Kata kauss kinni ja aseta see külmkappi maitsestuma vähemalt 8-12 tunniks. Pikem marinaadis seismise aeg tagab, et kõik maitsed imenduvad sügavale kanasse, muutes selle uskumatult mahlaseks ja maitseküllaseks.
Kui kana on marinaadis seismise aja täis saanud, alusta lisandite ettevalmistamisega. Võta üks suur ja mahlane paprika ning lõika see ribadeks või kuubikuteks – olenevalt eelistusest. Järgmise komponendina lõika värske ja magus ananass sobivateks tükkideks. Ananassi ja paprika kooslus lisab grillitud kanale nii värskust kui ka maitserikkust.
Kuumuta grill temperatuurini umbes 300-325 kraadi. Kui grill on saavutanud õige temperatuuri, aseta kanafilee tükid, paprika ja ananass grillile. Grillimise ajal keeruta kanafilee tükke, et need küpseksid ühtlaselt ja saaksid igalt poolt ilusa kuldpruuni värvuse. Grillida tuleks neid mõlemalt küljelt umbes 5 minutit, kuid jälgi, et kana ei kuivaks ja jääks seest mahlane.
Lõpuks võta grillilt kuumad ja auravad kanafilee tükid ning serveeri koos värvilise paprika ja magusa ananassiga. See maitseküllane roog sobib suurepäraselt nii pereõhtusöögiks kui ka sõpradega grillipeole, pakkudes kõigile nauditavat maitseelamust, mis jääb kauaks meelde. Bon appétit!
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.