Veeda puhkus Arensburg Boutique Hotel & Spa

Haapsalu vana rongijaam

Arensburg Boutique Hotel & Spa tervitab sind kauni Kuressaare linna peatänava ääres. Kõik, mida üheks lõõgastavaks puhkuseks vajad on siin olemas! Sind ootab Modernne Lounge Restoran Muusa, kus lisaks hingepaitavatele kultuurielamustele saab nautida ka rikkalikke hommiku-, lõuna- ja õhtusööke; mitmekülgne konverentsisaal ning pisematele külalistele mõeldud mängutuba. Ajaloolises peahoones peitub ka veidi salapärane, kuid ülimalt romantiline veinikelder ning õdus restoran meeldejäävate hetkede koosveetmiseks.

Enam kui 300 aastat tagasi rajatud peahoone sulandub kokku modernse arhitektuurilise juurdeehitusega hoone tagumises tiivas, pakkudes rohkelt võimalusi erinevate sündmuste läbiviimiseks. Arensburg hotellis ootavad sind erinäolised numbritoad ajaloolises peahoones ning sensuaalsed ja elegantsusest pakatavad superior tüüpi toad hotelli modernsemas pooles.

Lisaks tõeliselt privaatne ja hubane spaa, kus enda keha ning meeli turgutada. Spaa alal on sinu kasutuses suplusbassein, mullivann ja kolm sauna. Spaa menüüs leidub midagi igale hingele. Üle seitsmekümne erineva luksuliku ning lõõgastava teenuse nii kehale kui ka vaimule! Lisaks särtsakas joogikaart värskendavate kokteilide ja mokteilidega, mida saad murevabalt kas mullivannis või basseiniääres nautida. Lõõgastavad massaažid, turgutavad keha- ja näohooldused, maniküür, pediküür ning erinevad hoolitsused. Pärliks muidugi õuevaade otse mullivannist!

Kui vaja oleme ka sinu personaalsed peokorraldajad ja katame sinu peolaua. Meilt saad tellida ka catering teenust. Sinu sündmus - Meie korraldus! Korraldame suurima heameelega Teie ürituse, olgu see kas meie majas või hoopiski Saaremaa teises otsas, vajadusel aitame ka esineja organiseerimisega. Tähtpäevade tähistamiseks sobivad suurepäraselt kõik kohad. Arensburg Restoranide menüüd on koostanud talendikas peakokk Kaidi Uljas ning Arensburg Restoran kannab uhkusega ka Falstaff Guide Nordic 2024 kvaliteedimärki.

Haapsalu vana rongijaam

Romantiline. Stiilne. Privaatsust ja rahu pakkuv hotell koos spaa ning tunnustatud restoranidega Kuressaare peatänava ääres- Arensburg Boutique Hotel & Spa. Koht, kus ajalugu kohtub tänapäevaga ning kultuur elab ja hingab.

Broneeri meeldejääv puhkus juba täna:
Uuri lisaks:

FB Hotell
FB Restoran
IG Arensburg Boutique Hotel & Spa
www.arensburg.ee / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Arensburg - Alati kultuurilainel!

Tulekul üritused:

18. märts 18:00 Külas andekas näitlejanna Elisabet Reinsalu: Minu tee- ja kohvitassid.
Lisainfo & registreerimine Kuressaare Rahvaülikooli kaudu!
23. märts 19.00 Meeleolukas kokteiliõhtusöök Arensburgis.
25. mai 18.00 Kuressaare Tänavafestival / ansambel Puuluup Arensburgi suveterrassil. Kohti
on piiratud arv! Piletid saadaval Fientas!

Ürituste programm täieneb jooksvalt!

Tekst/kujundus: arensburg.ee Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Toodefotod: arensburg.ee

Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist TRAVEL

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.