Usalda end GIGI headesse kätesse!

See lause kuulub kosmetseutika ühele lipulaevale GIGI Cosmetic Labs’ile, mis on tipus püsinud alates oma asutamisest aastal 1957. Algusest peale on ettevõtte põhitähelepanu suunatud teadusuuringutele ja revolutsiooniliste toodete väljatöötamisele. GIGI tooted on aidanud inimesi üle terve planeedi- Jaapanis, Hongkongis, USAs, Saksamaal, Indias, Kanadas, Norras, Itaalias, Suurbritannias, Ungaris,Poolas ja paljudes teistes riikides (kokku 55 riigi). GIGI tootevalik on lai, just see võimaldab igale nahatüübile ja vajadusele läheneda personaalselt. Suurlinna reostuse, sooja kliima ja palju päikesekiirguse all kannatava naha või hoopis külmast vaevatud epidermise jaoks on olemas efektiivsed tooted, mis aitavad naha eest kõige paremal viisil hoolt kanda.

GIGI edulool on mitu põhjust, sh kõrge kvaliteediga loodusliku tooraine ning uusima biotehnoloogia kooslus. Kõik tooted valmivad Iisraeli farmaatsiatehases AGIS samade reeglite alusel, millega toodetakse ravimpreparaate. Muide, GIGI on ka esimene ettevõte, mis kaasas oma retseptidesse naharavimite komponente.

 

                                            

NEW AGE G4 Revolutsioon naha taastamises

GIGI LABORATORIES ekspertide poolt loodud NEW AGE G4 seeria tähistab uut ajastut kosmetseutika
vallas.

Intensiivne võitlus vananemisilmingute vastu 4 tasemel:
-mikrobioom
-epidermaalne barjäär
-epidermis
-dermaalne kiht

Tooted stimuleerivad ja taastavad nahka patenteeritud P.C.M kompleksi abil. G4 tootevalik on loodud nahka sügavniisutama ja parandama naha struktuuri, pakkudes antioksüdantset rakkude kaitset. Tooted toimivad suurepäraselt naha taastamiseks peale erinevaid stressifaktoreid, olgu selleks päike või kosmeetiline protseduur. Peale esimest kasutamist võib koheselt märgata nahka pingutavat lifting efekti.

Mõned aktiivsed toimeained, mida võib NEW AGE G4 sarjast leida on näiteks: Vask tripetiid-1; Keramiid 2; Merevaikhape; Hüaluroonhape; DMAE; Goji ekstrakt; COLLALIFT®18 ning probiootikumid.

Valides koduse nahahoolduse baasiks NEW AGE G4 sarja on naha tervis sinu enda kätes! Lai tootevalik võimaldab nahale pakkuda vaid parimat, olles seejuures maksimaalselt tõhus. Sarjast leida peptiididest pungil peeling-koorija; sära andva ja nahka pingutava seerumi; suurepäraselt nahka niisutava päeva- ja öökreemi; üli-tõhusa silmakreemi; vitamiinidest pungil õli-seerumi, kreemi dekoltee ja kaela piirkonna jaoks ning toitva vaht-maski.

Kodus kasutamiseks pakkutakse:

1. G4 DAY CREAM SPF20 50 ml
2. G4 GLOW UP SERUM 30 ml
3. G4 MEGA OIL SERUM 30 ml
4. G4 NIGHT CREAM 50 ml
5. G4 NECK & DECOLLETE CREAM 50ml
6. G4 NUTRITIOUS MOUSSE MASK 75 ml
7. G4 FOAMING UPLIFT MASK 150 ml
8. G4 POLISH SCRUB 200 ml
9. G4 POWERFUL EYE

Epost: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +372 644 2440
Aadress: Tuukri 17, 10152 Tallinn, Eesti

Tekst:gigi.ee /kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta |  Fotod: gigi.ee

 

 

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ILU | MOOD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.