4 kuldreeglit kasutatud mööbli ostmiseks

4 kuldreeglit kasutatud mööbli ostmiseks

Läti kasutatud mööblipood LABASPRECES võib pidada üheks disainisõprade lemmik veebipoeks, sest sealt võib leida ainulaadseid leide, mis aitavad kodu  interjöörile lisada omapära ja iseloomu.

Nende ettevõte on olnud turul rohkem kui 10 aastat ja nende poed asuvad Riga, Puškina iela 25 ja Valmiera, Stacijas laukums 1. Samuti on LABASPRECES mööblipoe tooted saadaval ka veebipoes labaspreces.eu.

Vaata, millised on LABASPRECES 4 kuldreeglit, mida silmas pidada enne kasutatud mööbli ostmist.

1. Ostke usaldusväärsest allikast

Kontrollige poe kohta alati infot, et tegemist ei oleks petturluse ega võltsitud veebipoodidega. Samuti uurige alati ka ettevõtte tausta. On poode, kes hoolivad kliendist ainult seni, kuni nad midagi ära ostavad kuid peale ostu nad enam kliendiga edasi ei suhtle, ka siis kui toode ei sobi või on tootel mõningad puudused, mida ostu sooritades klient ei teadnud.

"Selline suhtumine klienti on meie arvates täiesti vale. Meie armastame igat oma klienti, püüdes neid iga päev toodete küsimuste osas alati aidata. Kui valite usaldusväärse kasutatud mööblipoe, saate ka professionaalse suhtumise, mis hõlmab ka mööbli stiilide ja materjalide kohta küsimustele vastamist, mis on väga oluliseks osaks vintage ja second hand mööbli valdkonnas."

2. Enne ostmist kontrollige toote infot põhjalikult

Kontrollige kindlasti kõiki toote andmeid, nii defekte kui suurusi/mõõtmeid! Kui te pole toote suuruses kindel, paluge poest teha broneering, et pärast kodus mõõtmist teha ostuotsus, kas see valik oleks õige. Kui ostate veebist – pöörake tähelepanu kirjeldusele ja vaadake hoolikalt fotosid ning kui teil on lisaküsimusi, küsige julgelt.

"Meie ettevõtte mõistab seda täielikult ja tahab aidata igal meie kliendil oma ostetud kaubaga hästi tunda, seetõttu on võimalik meil teha tasuta broneering kuni 4-le tootele, 8 tunni jooksul."

3. Proovige hinnas läbi rääkida

Kuna tegemist on kasutatud mööbliga, võiks alati proovida ka hinnas läbirääkimisi teha. LABASPRECES kasutatud mööblipoodides ja samuti ka nende veebipoes, saavad kõik hinna osas tingida. Just nii, te saate teha oma hinnapakkumise, et saada head allahindlust. Nende jaoks on see nagu hämmastav mäng klientidega, mis ka nende klientidele väga meeldib!

4. Võimalusel proovige toodet enne ostmist

Kui näete piltidel midagi, mis teile meeldib, siis võiksite kindlasti võimalusel külastada poodi, et saaksite toodetega lähemalt tutvuda ja neid proovida.  Istuge diivanile või toolile või proovige omavahel kokku sobitada näiteks söögilaud koos toolidega. Kuid kui aga teete ostu veebipoest, veenduge, et antud ettevõttel oleks ka tagastuspoliitika, mis tagaks teile õiguse toote tagastamiseks kui mingil põhjusel toode teile ei sobi. Te võite ju arvata, et tänapäeval on see normaalsus ja seaduse järgi peaks olema võimalik toodet tagastada, kuid alati see aga nii ei ole. Paljud veebipoed ei taha teile ka raha tagastada ega kaupa tagasi võtta ning kui hakkate tarbijaõigustest rääkima, rõhutavad nad seda kuidagi, kuid aja möödudes sunnivad teid kauba tagastamiseks tegema võimatuid asju. Nii, et 99% juhtudest jääb klient sel juhul kaubaga, millega ta ise rahul ei ole ja jääb selles osas rahulolematuks. See toob kaasa reegli nr.1 – osta usaldusväärselt ettevõttelt.

"labaspreces.eu on tasuta tagastamine 14 päeva jooksul! Nii et kui ostate mööbli LABASPRECES käest ja pärast kättesaamist see teie interjööri ei sobi, saate toote hõlpsalt tagastada. Lihtsalt saatke meile sõnum ja me tellime toote tagasi oma kuludega. See ei maksa teile midagi, sest see on tasuta!"

LABASPRECES kasutatud mööblipoe valikuga saab tutvuda nende kodulehel labaspreces.eu. Hoia silma peal ka LABASPRECES facebooki kontol @Labas Preces ja instagrami kontol @labaspreces

Tekst/kujundus: labaspreces.eu / Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: labaspreces.eu

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAAKODUD | MAJAD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.