Suvel kata laud aeda

Suvel kata laud aeda

Kui on ilus aed, siis miks mitte nautida seal hetki imeliselt kaetud laua ja toiduga. Pole mõnusamat paika soojal suvepäeval ja õhtul kui oma koduaed. Kujutage ette, et sooja suvepäeva päikesekiired paitavad teie nahka, samal ajal kui te istute õues, ümbritsetuna lopsakast rohelusest ja lillede värvikirevusest. See on ideaalne keskkond lõõgastumiseks ja meeldivateks hetkedeks lähedastega.

Kui aiamööbli puudumine teid ei takista, võib lausa toast laua ja toolid õue tuua. Nii saate nautida roheluses meeldivalt toitu või külma jahutavat jooki. Kui teil on aias mõni suurem puu, tasub laud katta selle alla, sest kuuma ilmaga on seal jahedam istuda. Loomulikult on kõige õigem soetada vastupidavast materjalist ja ilmastikukindel aiamööbel, mis peab vastu ka vihmase päeva tingimustes.

Eriti hästi sobib aiamööbel, millel on väiksed vahed sees, näiteks puitmööbel kitsaste puuliistudega. See võimaldab vihmaveel mööblilt kergesti ära voolata, vältides vee kogunemist ja materjali kahjustamist. Kui toolid käivad lihtsalt kokku, on neid kergem transportida ühest kohast teise, mis muudab aiamööbli veelgi praktilisemaks.

Naudi soojal suvepäeval rohkem väljas istumist koos pere või sõprade ringis. Kauni laua katmine ja maitsva toidu valmistamine aeda toob kõik kokku, luues meeldejäävaid hetki ja sooja atmosfääri. Lisaks saab aiamööbli abil muuta oma väliruumi funktsionaalseks ja stiilseks, kus on hea veeta nii päikesepaistelisi pärastlõunaid kui ka sumedaid suveõhtuid.

Suvi kestab lühikest aega, seega on oluline seda maksimaalselt nautida. Looge oma aeda meeldejäävad hetked, mis jäävad kauaks südamesse. Imeliselt kaetud laud, maitsev toit ja hea seltskond muudavad iga suvepäeva eriliseks.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.