Väike, valge elutuba

Väike, valge elutuba

Suurepärane on näha seda kui valgeks värvitud seinte kõrvale tuuakse ruumi erinevaid värvilaike nii detailide kui ka materjalidega, nagu seda on tehtud siinses elutoas. Seetõttu ongi, alati üks valgete seintega ruum, hea tühi lõuend, mida on hea dekoreerida. Ja peale selle muudab valge värv alati väikse ruumi valgemaks ja avaramaks.

Antud elutoa valgete seinte juurde kombineeritud originaalne, tumeda peitsiga puitpõrand. Et aga tume põrand ruumi taas väiksemaks ei muudaks on toa keskmeks paigutatud põrandale pikakarvaline, pehme, valge vaip, mis koos valge diivaniga aitab tumeda põranda tooni veidi hajutada. Pehme mööbli osas on diivani mõlemale küljele paigutatud, tumedates toonides lounge tool (Jan Ekselius Etcetera) ja tugitool (Eric Merthen "Amiral" Lounge Chair for IRE Möbel, Sweden 1960s). Nende keskele jääb KARE Design peegel laud, mis ühtib lounge toolile pandud padja ja põranda valgustiga Arco (Achille & Pier Giacomo Castiglioni 1962).

Pehmemööbli vastasseina, ukse äärde jääb silmapaistev, vana ümarahi, mida kasutatakse harva. Aeg-ajalt pannakse avatud ahju mõned küünlad, et õhtuti oleks mõnusalt hubane. Kaunist silmailu ja rohelist värvi lisab vasakule nurka paigutatud suur, lopsakate lehtedega monstera.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.