Kauni roheluse keskel asub 19m² suvila

Kauni roheluse keskel asub 19m² suvila
Kõigest 19 ruutmeetrit pisikene suvila asub kaunis looduskaunis kohas, kus mõnus puhata. Pisike majakese vanus on juba üle saja aasta kuid täna pidevale hoolitsusele ja renoveerimisele on kenasti säilinud. Maja sisenemine on läbi pisikese klaasitud veranda, mille kaudu viib avatud väiksele kaheks tsooniks jagatud ruumi, kus leiab eest nii väikse puhkenurga kui köögiosa.

Sisekujunduses maja vanust ja välimust arvestades, sisustatud maakodu stiilis. Avatud ruumi seintele  pandud puitseinapaneelid, mis lisavad ruumi mõnusat hubasust ja maakodu ilmet.  Nii puitpõrand kui alumine seinapaneeli osa värvitud valgeks, ülemine osa aga helerohelise värvigammaga.

Mööbliosas kasutatud taaskasutatud mööblit oma naturaalses tooni. Puhkeosas panipaigaga vana pink, millele peale ostetud prantsuse stiilis madrats ja erinevate värvidega, linase kangaga dekoratiivpadjad. Köögiosas on kasutatud köögimööblil seinapaneele, mis aitavad luua ruumis ülejäänud detailidega ühtse terviku.

Magamisosa asub lae all ja sinna saamiseks tuleb kasutada redelit. Kuna magamisosa on tõeliselt väike ei mahu siia muud kui madrats koos voodipesuga. Silmailu lisab siin ülal aga kaunis, vana ruutudega puitaken.

Kui aga uuesti majast väljuda leiab väikese aia istumisnurga ja samuti mitmed marjapõõsad, viljapuud ja sirelid. Ei puudu siit aiast ka maasikad ja rabarberid, mis pandud kasvama kastidesse, et saaks midagi eriti maitsvat suvisele lauale läbi kokkamise teha.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.