Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
See kook on rohkem kui magustoit; see on armastus ja pühendumus igas viilus. Head küpsetamist ja nautimist!
Koostis:
1 muna
1 dl suhkrut
2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillisuhkrut (või vanilliinsuhkrut)
1 dl rapsiõli
1 dl keefiri või hapupiima
Marjakate:
4 dl Marjad, värsked või külmutatud (sobivad kõik meelepärased suvemarjad: tikrid, kirsid, sõstad, vaarikad jne)
0.5 dl Suhkur (maitse järgi)
Valmistamine:
Alusta sellest, et võtad suure kausi ja klopid selles korralikult lahti muna, kuni see on ühtlane ja kergelt vahutav. Lisa juurde suhkur, hapupiim ja vedel margariin. Sega kõik koostisosad hoolikalt ühtlaseks massiks.
Teises kausis sega omavahel põhjalikult kõik kuivained – jahu, küpsetuspulber, sool ja muud retseptis ettenähtud koostisosad. Veendu, et kuivained oleksid hästi segunenud ja tükivabad. Seejärel lisa kuivainete segu järk-järgult muna, suhkru, hapupiima ja margariini segule. Sega kõik koostisosad õrnalt ühtlaseks tainaks, vältides liigset segamist, et kook jääks pärast küpsetamist õrn ja pehme, mitte sitke.
Kui tainas on valmis, määri madal pirukavorm pehme küpsetusmargariiniga ning puista vormi sisepind ühtlaselt üle riivsaiaga. See aitab vältida koogi kinnijäämist vormi külge ning annab küpsetisele meeldiva krõbeda põhja. Kalla tainas ettevalmistatud vormi ja aja see spaatliga ühtlaselt laiali, et taina pind oleks tasane.
Jaota marjad ühtlaselt taina pinnale, surudes neid kergelt tainasse, et need ei vajuks liiga sügavale. Puista peale maitse järgi suhkrut, sõltuvalt marjade happesusest ja sinu eelistustest.
Küpseta kook eelsoojendatud ahjus 200°C juures umbes 25 minutit, kuni kook on pealt kuldpruun ja läbi küpsenud. Küpsetamise lõpus võid kontrollida koogi valmidust, torgates keskosasse hambatikuga – kui see tuleb puhtalt välja, on kook valmis.
Enne serveerimist lase koogil veidi jahtuda, et see saaks oma tekstuuri ja maitse täielikult avada. Serveeri soojalt koos vanillijäätise või vahukoorega, või lase täielikult jahtuda ja naudi seda kohvi või tee kõrvale. Bon appétit!