Retsept | Juustukook vaarikate ja valge šokolaadiga
Koostis
Põhi:
250 g Digestive küpsiseid
100 g sulatatud võid
Täidis 1:
400 g maitsestamata toorjuustu
1,5 dl suhkrut
2 muna
1 sidruni riivitud koor
3 dl vaarikaid
Täidis 2:
50 g valget šokolaadi
3 dl hapukoort
3 sl suhkrut
Kaunistuseks:
Vaarikaid
50 g valget šokolaadi
Põhi:
250 g Digestive küpsiseid
100 g sulatatud võid
Täidis 1:
400 g maitsestamata toorjuustu
1,5 dl suhkrut
2 muna
1 sidruni riivitud koor
3 dl vaarikaid
Täidis 2:
50 g valget šokolaadi
3 dl hapukoort
3 sl suhkrut
Kaunistuseks:
Vaarikaid
50 g valget šokolaadi
Valmistamine:
Purusta küpsised köögikombainis või kilekotti panduna taignarulliga, sega sulatatud võiga. Suru segu küpsetuspaberiga kaetud 26 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja ja tõsta 30 minutiks külma. Seejärel küpseta küpsisepõhja 175 kraadises ahjus 5-6 minutit. Vahusta omavahel toasoe toorjuust, suhkur, munad ja sidrunikoor. Sega hulka vaarikad ja vala segu koogipõhjale, küpseta 30-35 minutit. Sulata valge šokolaad kuumaveevannis. Sega hapukoor suhkruga, lisa sulatatud šokolaad ja määri kreem ettevaatlikult koogile. Küpseta veel 15-20 minutit. Lase koogil jahtuda ja pane üheks ööks külma.
Kaunista vaarikate ja riivitud šokolaadiga.
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Foto: maraswunderland.de
Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust
Jätka lugemist
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa