Retsept | Salat, muna ja bruschetta
Koostis
3 spl oliiviõli
2 küüslauguküünt, peeneks hakitud
2 tšillit, tükeldatud
Punt salatit (umbes 12 lehte)
1 sidruni mahl
2 spl äädikat
4 suurt muna
4 viilu küpsetatud saia, röstitud
Valmistamine
Kuumutage õli suurel praepannil üle keskmise kuumuse. Lisa küüslauk , tšilli ja küpseta umbes 1 minut. Lisage salat ja küpseta veel 2-3 minutit. Nüüd lisada sidrunikoor ja sidruni mahl ning värskelt jahvatatud must pipar. Vahepeal keetke vett suures potis, lisage äädikat ja soola. Vähendage kuumust ja lisage koorest eemaldatud munad, keetke 2-3 minutit. Lõigake saiast 1cm jämedused viilud ja röstige kergelt krõbedaks, asetage saiale maisestatud salat ja muna. Maitsesta meresoola ja värskelt jahvatatud musta pipraga ning serveeri.
3 spl oliiviõli
2 küüslauguküünt, peeneks hakitud
2 tšillit, tükeldatud
Punt salatit (umbes 12 lehte)
1 sidruni mahl
2 spl äädikat
4 suurt muna
4 viilu küpsetatud saia, röstitud
Valmistamine
Kuumutage õli suurel praepannil üle keskmise kuumuse. Lisa küüslauk , tšilli ja küpseta umbes 1 minut. Lisage salat ja küpseta veel 2-3 minutit. Nüüd lisada sidrunikoor ja sidruni mahl ning värskelt jahvatatud must pipar. Vahepeal keetke vett suures potis, lisage äädikat ja soola. Vähendage kuumust ja lisage koorest eemaldatud munad, keetke 2-3 minutit. Lõigake saiast 1cm jämedused viilud ja röstige kergelt krõbedaks, asetage saiale maisestatud salat ja muna. Maitsesta meresoola ja värskelt jahvatatud musta pipraga ning serveeri.
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: freepik.com
Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust
Jätka lugemist
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa