Retsept | Heeringarullid marinaadis
Koostis
1kg heeringaid
1tl. sinepit
1 klaasist veest keedetud kalamarinaadi
nelki
Valmistamine
Piimas või vees leotatud heeringad fileerida. Fileede sisekülg määrida sinepiga, rullida kokku, kinnitada nelgiga ja laduda purki, valada üle jahtunud kalamarinaadiga. Lasta seista 1-2 päeva. Lauale anda koos vähese marinaadiga. Kasutades suuremaid heeringaid, tuleb rullid lauale andmiseks viilutada.
1kg heeringaid
1tl. sinepit
1 klaasist veest keedetud kalamarinaadi
nelki
Valmistamine
Piimas või vees leotatud heeringad fileerida. Fileede sisekülg määrida sinepiga, rullida kokku, kinnitada nelgiga ja laduda purki, valada üle jahtunud kalamarinaadiga. Lasta seista 1-2 päeva. Lauale anda koos vähese marinaadiga. Kasutades suuremaid heeringaid, tuleb rullid lauale andmiseks viilutada.
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Foto: andrewzimmern.com
Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Veebiajakiri
Scandinavian HOME
- aastast 2015 -
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust
Jätka lugemist
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa