Toon, mis üllatab magamistoa seinu oma julgusega- terrakota

Toon, mis üllatab magamistoa seinu oma julgusega- terrakota

Kas soovite oma magamistoa seintele visuaalset soojust süstida ? Miks mitte proovida terrakota tooni ?! Maalähedane ja pilkupüüdev julge toon lisab ruumile koheselt soojust, ilma et tekiks tunnet, et seda kõike on liiga palju.

See on kaunis Vahemere värv, mida võib kohata ka Lõuna-Prantsusmaale puhkama minnes.  Antud toon sobib ideaalselt kokku boheemlasliku atmosfääriga, mille juurde käib kortsunud voodipesu ja erinevatest allikatest pärit sisustusaksessuaarid (reisidelt ja vanakraami turult kaasa haaratud tooted).

Antud ruumi põhitooniks valitud terrakota toon, mille juurde kombineeritud läbi tekstiilkardinate sinepikollast värvigammat, läbi vooditekstiili aga valget, halli ja tuhmroosat tooni. Ruumi keskmeks kaheinimese voodi, mida kaunistavad erinevates toonides voodipesu.  Elegantsi lisavad ruumi, voodi kohal seinale paigaldatud, messingist jala ja valge kupliosaga kohtvalgustid. Nende vahel seinal vanakraami turult leitud käsitöö. Voodi mõlemale küljele paigutatud reguleeritava kõrgusega istepingid, millel mõlemal peal vaasis, sügisesed lilleõied, mis koos aknalaual olevate roheliste taimedega täiustavad antud ruumi ilmet.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.