Millist aknakatet eelistad elutoas?

Toome teieni vaid mõned aknakatte valikud interjööri lahendustes, kuid tegelikult on aknakatete valik muidu väga, väga suur. Kas teadsid, et tekstiilkardinad ka suurepärased valguse- ja temperatuurireguleerijad?  On olemas ka paksemad raskemast materjalist voodriga kardinad, mis elimineerivad klaasipinnalt õhkuva külma.

Roomakardin elutoas

Roomakardinad on peamiselt tekstiilist või bambusest valmistatud aknakatted, mis sobivad nii klassikalisse kui ka modernsesse interjööri.

Pimendav, poolpimendav või öö- päev ruloo elutuppa?

Üks põhjus, miks inimesed sellest valikust ruloo valivad, on see, et saaks päeval segamatult televiisorit vaadata, ilma et valgus telerile langeks. Ja nii mõnigi ehk armastab väikse tukastuse teha oma lemmik diivanil nii, et päiksevalgus otse silma ei paistaks. Just siis on hea kui ka elutoas akende ees on pimendavad, poolpimendavad või öö- päev rulood. Poolpimendavate ruloode puhul võib valgus siiski mingil määral jääda ruloo kattest läbi kumaga, täielikult pimendava ruloo puhul seda ei juhtu.  Öö- päev ruloo puhul on tegemist spetsiaalsete materjalidega, efekti tekitamiseks. Kasutatakse erilisi kangaid, mis kujutavad enesest läbipaistvate ja mitteläbipaistvate ribade vaheldumist. Nimetatud kangaid kasutatakse kahes kihis ja kui ühe kihi läbipaistev riba langeb kokku teise kihi läbipaistmatu ribaga, saavutatakse ruumis suurem pimendus, kui aga mõlema kihi läbipaistvad kihid langevad kokku - läheb ruumis valgemaks.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.