Kaunis, valge interjööriga, romantiline elutuba

Kaunis, valge interjööriga, romantiline elutuba
Romantilise elutoa loomise juures on oluline, et ruum tunduks avatud ja kutsuv, mitte kunagi asju täis. Romantilise elutoa võib ühendada shabby chic stiiliga, mis tähendab, et kasutatavad esemed, näiteks mööbel, võivad olla vintage  tüüpi-  silmnähtavalt kulunud või meelega selliseks töödeldud.
 
Õige kujunduse juures võib olla värvipalett tähtsam, kui ta määrab õige atmosfääri elutoas. Üheks domineerivaks värvitooniks romantilisse elutuppa on kindlasti valge värvitoon. Samuti sobivad ka heledad ja pastelsed toonid. Võite kombineerida ka kahte või kolme heledat värvitooni.

Värvitoon romantilises elutoas ei tohiks olla kunagi liiga tume, sest see sööks ära kauni romantilise ilme. Kui teil on kahtlusi värvi valimisel, valige valge värvitoon. Valge on ideaalne taustaks erinevatele dekoratiivpatjadele, kangastele, millega saate interjööri lisada värvi. Lahutamatuks osaks igas elutoas on mugav diivan. Vali hoolega  ja jälgi ka diivani välimust, et see sobituks ülejäänud interjööriga, et luua romantiline ilme.Kindlasti väldi plastikust elemente.

Romantilisse elutuppa sobivad laevalgustiks kaunid lühtrid, diivanilauale keraamilised vaasid ja kaunid värvikad lilleõied.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.