Sinise värvigammaga elutuba

Sinise värvigammaga elutuba

Teid tervitab kauni tumesinise värvigammaga elutuba, kus seinad värvitud Farrow & Ball- Hague blue värviga.  Ruumi seinte jõulist tumesinist tooni pehmendavad, valget värvi, kõrged puitliistud, aknaraam, radiaator ja ukseraam. Hubasust lisavad ruumi nii hele naturaalses toonis, seebitatud puitpõrand kui ka tumedamas ja heledamas toonis puitmööbel ning Maroko stiilis, kohev vaip.

Toa keskmeks, elutoa akna vastasseina, paigutatud helehalli tooni kahekohaline diivan, mille vastas kaks tugitooli (Sara tugitool, tamme ja rotangiga), nende vahele aga valitud, klaasi ja metalliga diivanilaud, mida kaunistavad lilled vaasis, metalljalaga küünal ja paar raamatut. Ideaalse suurusega vaip nende all, aitab mööblil üksteist täiustada. Diivanile lisatud lisaks hallidele patjadele ka kolm erinevas käekirjas dekoratiivpatja, mis hallil taustal oma värvigammadega kenasti esile tulevad. Diivani kohale seinale, paigaldatud kaks retro stiilis postrit, mille käekirja postri näol leidub ka aknaga vastasseina seinalt.

Diivanist vasakule seina jääb praktiline, string riiulite süsteem, kuhu paigutatud nii raamatud, kui üksikud sisustusaksessuaarid ja roheline taim (toasõnajalg). Lisaks riiulis olevale toasõnajalale leidub toas veel mitmeid rohelisi taimi. Üks neist asub elutoa aknalaual (monstera) koos retro stiilis laualambiga. Teised rohelised taimed aga akna kõrval seina ääres lilleriiulil. Lilleriiuli kohale paigutatud String Pocket riiul, kust leiab eest mitmed raamatud. Kõrval seinaäärde aga paigutatud, kaunis pruuni tooni klaver, mille kohal efektne, vana poster.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.