Suviste värvilaikudega, elegantne elutuba

Suviste värvilaikudega, elegantne elutuba

Õhuline,  valgeks värvitud seintega, kauni kujundusega elutuba, kus säilinud mitmed originaaldetailid maja algusaastast.

115 aastat vana maja 42-ruuduse, renoveeritud korteri elutuba püüab oma pilgu elegantse, maitseka kujundusega. Säilinud on originaalsed peegelvõlvid laes, kaunis valgete kahhelkividega ahi, kõrged põrandaliistud ja renoveeritud originaalne puitpõrand, mis pakub nii silmailu kui kodusooja ilmet. Elutoas ka kaks suur avarat originaalakent, mis lasevad tuppa päevasel ajal piisavalt loodusliku valgust.

Elutoa jagatud kaheks tsoonis. Akna alla nurka paigutatud söögilaud koos nelja tooliga. Söögilaua juures seinal ümmargune peegel. Istumistsoon, elutoa keskosas, kus tuppa sisenedes jäävad silma nii kollased sametise kattega toolid (Habitat Alana), kui rohelise sametkattega diivan, mille tagaseinal suurepärase postrite valikuga aksentsein. Pehmet mööblit ja marmorist diivanilauda ühendab põrandale valitud pehme, heledas toonis põrandavaip.

Ruumi valgustavad, efektse ilmega valge laelamp ( Iskos-Berlin,  Dancing Pendant lamp ). Diivani kõrval elegantse ilmega, vintage põrandalamp. Samuti on näha kahe akna aknalaual, erineva disainiga laualampi, mis pimedamal perioodil eriti teretulnud.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.