Efektne, tumehallide seintega elutoa osa

Efektne, tumehallide seintega elutoa osa

Teie ees on võrratu elutoa osa, mis on ühendus nii magamisosa kui avatud köögiga. Kuna korteri lagi ja põrand on mõlemad värvitud valgeks tulevad eriti efektselt esile  tumehalli tooniga värvitud seinad, mis loovad interjööri luksuslikku, ainulaadset atmosfääri. Lisaks lisavad siinsele korterile lisaväärtust kaunid kaarjakujulised aknad, mis muudavad ruumi veelgi atraktiivsemaks.

Mööbli osas valitud elutoa osas tumehallide seinte ja valge põranda juurde värvikad mööblidetailid, et ruum ei muutuks liialt üksluiseks ega ka seinte osas liialt domineerivaks. Tumeda türkiissinise diivani kohale seinale valitud musta raamiga postrid, mis sulanduvad ideaalselt koos ülejäänud sisustusdetailidega  ruumi üldisesse kujundusse. Diivani vastas, kaks nahkistmete ja metallraamidega tooli (KARIN MOBRING, tugitool "Amiral", Ikea, 1970ndad), mille keskel diivanilaua asemel õhuline, metallist pink (Cayouette, "Västerön", IKEA 2015/16).

Põrandad aga katab pikakarvaline tumehall põrandavaip, mis aitab kenasti elutoa osas mööblit üheks liita. Diivanilaua kohal püüab pilku, kaunis Eijerkamp Bodilson Swing ripplamp.

Elutoa osas olev kaarjas aken aitab päevasel ajal looduslikul valgusel kenasti ruumiosa täita, luues nii mööblile kui seintele erinevaid valguslaike.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.