Pruunide toonidega maagiline elutuba

Pruunide toonidega maagiline elutuba

Astume sisse kaunisse, Rootsi korteri elutuppa, kus elutuba ja esik on eraldatud ruumijagajaga, klaasseinaga, mis on ideaalne lahendus, kuna võimaldab loomulikul valgusel voolata läbi tubade. Veelgi enam, kuna ruumijagaja on valmistatud klaasist, muudab see korteri avaramaks.

Ülejäänud interjöör eluruumis on hoitud minimaalsena, neutraalsetes toonides. Helebeežid seinad (JOTUN KALK 10341 ) kombineeritud sooja värvipaletiga läbi kunstiteoste ja mööbli.

Siinses ruumis on kaks tsooni, kus puhkenurk koos pehmemööbli (Togo 3-Seater Sofa by Michel Ducaroy for Ligne Roset, 1970s) ja disaintoolidega (Kangaroo lounge ) jääb vasakule, paremale, suure avara aknaala juurde jääb aga söögitoa osa. Söögitoa osale paigutatud pikk laud, mille ümber kuus musta tooli, mis kaunilt raamivad laua ümbrust. Söögilaua kohal, valgustab õhtuti, efektne Andtradition ripplamp, millel väike must osa ühildub nii söögitoolide, pildiraamide, vitriinkapi, diivanilaua kui ka musta raamitud klaasseinaga, luues kogu ruumis ülejäänud beežide ja pruunide toonidega kauni terviku. Söögilaua kõrval oleva suure aknaala kaudu viib ka väiksele rõduosale, kus asub pisike istumisnurk, kohvi ja linnamelu nautimiseks.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.