Kaunis roosamanna lastetuba, kas Sinu lapsele ka meeldiks?

Kaunis roosamanna lastetuba, kas Sinu lapsele ka meeldiks?
Roosa värv on kaunistanud paljude tüdrukute magamistoa seinu juba aastakümneid ja kuigi paljud inimesed valivad tänapäeval oma laste seintele sooneutraalseid toone, on roosa tegelikult endiselt väga populaarne toon. Seda värvi seostatakse tihti tütarlaste, muinasjutu printsesside ja kõige armsaga.

Antud lastetoa põhitooniks valitud kahvaturoosa värvitoon (Jotun paint Blush Pink (2046)), mida kasutatud siin ruumis ideaalselt taustavärvina mitmete naturaalsest puidust ja üksikute valget värvi vintage mööblidetailide ja tänapäevaste, sisustusdetailide esiletõstmiseks.

Tuppa sisenedes jääb otse vasakule, valgeks värvitud, vintage riidekapp, mille juurde lisatud roosad käepidemed. Kogu mööbel valitud ruumi vastavalt lapse suurusele, et lapsel oleks nii riiulilt kui kapist kerge asju kätte saada. Ruumi väiksemasse osasse, kaldega seina on paigutatud pikendatav voodi, mille kohale pandud rippu käsitööna valminud luik (Odette the Swan- Flapping Swan Mobile). Ruumi valgustab päevasel ajal  suurt, avar, valgete raamidega aken, mille külgedele langeb kardinapuult mündirohelised kardinad. Õhtul aga aitab ruumi valgustada Oi Soi Oi kašmiiriga lambivari, mis lisab ruumi nii elegantsi kui luksust.

Toa keskmeks lastelaud koos toolidega, mille all, heledat tooni, pehme vaip. Riidekapi vastasseina paigutatud seina äärde, suur Miffy XL jänesekujuline lamp, mis lisab ruumi nii mängulisust kui lapselikkust.

Bloomingville mini Rudy puidust seinanagi oma lõbusate detailidega, täiustab ideaalset antud lastetuba. Valget riidekappi pealset, täiustavad kaks Kid's Concept hoiukohvrit, pehme pruun jänes, laualamp ja sädelevad jalatsid.

Akna vasakule küljele, seinale, paigaldatud efektsed EO Design õhupalli peeglid. Akna paremale küljele kõrvalseina paigutatud nii avatud riiulid leludele kui käsitööna valminud, rippuv tähestik, mis leitud Etsy.com

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: historiskahem.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.