Kaunite värvigammadega, suur, avar lastetuba

Kaunite värvigammadega, suur, avar lastetuba

Väga armas ja avar väikelapse tuba, kus seinte põhitooniks valitud heleroheline värvitoon, mis kombineeritud valgete, kõrgete põrandaliistudega.

Kuigi tegemist on heleda seinavärviga, võib värvigammade valik ruumi, nii tekstiilide kui mööbli osas, olla ikka raske. Antud ruumi sobib ideaalselt oranž, valge, must ja beežid toonid. Samuti smaragdroheline, mille tooni leidub puitvoodilt, mis ideaalselt sobitub oranžide kardinatega. Tuppa sisenedes püüab kõige enam pilke, endise sisseehitatud riidekapi asemel tehtud, tapeeditud seinaga voodinurk, mille ette saab magama jäädes tõmmata paksud, sügistoonis, oranži tooni kardinad. Ruumi põrandat katab, lakitud puitpõrand.

Toa keskmeks, suur, beežikas toonis vaip, millel valge mööblikomplekt (väike laud koos kahe tooliga). Ruumi valgutavad päevasel ajal ideaalset, kaks suurt, sügavate aknaniššidega akent. Kahe akna vahele seinale pandud mitmed lõbusad looma pead ja musta kassiga kell. Aknalaudadelt leiab nii lelusid, raamatuid kui ka ühe potiga, roheliste lehtedega taime. Akende vastaseina paigutatud sinepikarva toonis riiulisüsteem, kuhu paigutatud mitmed lauamängud. Samuti on riiulite süsteemis ka kirjutuslaua koht, kus võimalik nii kirjutada, lugeda kui puzlesid mängida. Sama seina ääres ka samas sinepikarva toonis toonis panipaik, kuhu käivad väiksemad mänguasjad ja riidenagi, riietele ja kotile.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.