Adely & Niko, romantilisi ja ajatuid detaile armastav elustiili e-pood

Adely & Niko, romantilisi ja ajatuid detaile armastav elustiili e-pood

Adely & Niko tootevalik on väga hoolega valitud ning üsna mitmekesine nagu ühele elustiili poele omane.

Värske e-pood sai alguse 2021 sügisel, kuid nende teekond e-poeni algas juba tegelikult umbes aasta varem, kus unistati lihtsalt millegi loomisest ja võimalusest end loominguliselt väljendada. Mängides paljude erinevate mõtetega tekkis ühel hetkel Adely & Niko loojal, Eva-Liisal, idee luua uus elustiili e-pood, mis oleks inspireeritud just sellest kergelt romantilisest ja ajatust (elu)stiilist millega end ja oma kodu igapäevaelus ümbritseda.

Suurt rolli ettevõtte loomisel mängisid ka Eva-Liisa kaks väikest last, kellest on inspireeritud ka e-poe nimi, logo ning kogu lastele suunatud tootevalik. Lisaks aitas elustiili e-poe loomisele kaasa ka armastus romantiliste detailide, kergelt kunstilise ja vintage hõnguga stiili ning vana ja uue koosluse vastu.

Eva-Liisa "Tegutsen väga tugevalt sisetundele tuginedes ning naudin e-poe pidevat arendamist ja tootevaliku tegemist kui loomingulist protsessi ning seetõttu on tegemist väga südamelähedase ettevõtmisega. Oleme muidugi alles oma teekonna päris alguses ja unistusi tulevikuks jagub palju".

Eva- Liisa sõnul saab tema elustiili e-poodi tutvustada eriti hästi just järgmiste märksõnadega- romantiline ja ajatu stiil, detailirohkus, kunstilisus, omanäolisus, praktilisus ja kvaliteet. Igapäevased erilised aksessuaarid väikestele, suurtele ja koju.

 

" Algusest peale oli kindel visioon ja soov leida oma e-poodi tootevalik pigem väiksematelt Euroopa brändidelt millega ka ise samastuksime. Meie juurest leiab sisustuselemente koju ja lastetuppa, arendavaid ja armsaid mänguasju, igapäevaseid aksessuaare naistele, emadele ja lastele, kingikomplekte ja heategevuslikke kaarte. Keskendume ja pöörame palju tähelepanu detailidele ning proovime oma tootevaliku teha selliselt, et erinevad tooted ja tootekategooriad moodustaksid omavahel ühtse koosluse.

Kodu kategoorias leitav tootevalik on loodud pidades silmas ajatut stiili, kvaliteeti, väikseid romantilisi detaile, ilusaid mustreid ja praktilisust. Lastetoa ja mänguasjade kategooria tootevalikut tehes on meie jaoks samuti olulised materjalid, arendav mäng, stiilipuhtus ning muinasjutulisus. Igapäevased aksessuaarid naistele, lastele ja emadele on valitud pöörates tähelepanu detailidele ning mõeldes ilu, mugavuse ja praktilisuse kooslusele.

Adely & Niko tootevalik on üsna eriline. Töötame pidevalt selle nimel, et tutvustada uusi brände, mis ei ole Eestis üldse esindatud või on nad esindatud vähesemal määral. Julgust teha natuke teistsuguseid tootevalikuid saame me oma klientidelt, sest tihti on positiivse tagasisidena välja toodud just meie erilisemaid tooteid ja tootevaliku omanäolisust. Meil on tooted, mis on juba leidnud püsivalt oma koha meie e-poes kuid on ka palju tooteid, mida me pakume hooajaliselt, et siis teha jälle ruumi uuele ja põnevale".

Adely & Niko tegutseb e-poena ning kõiki meie tooteid saab tellida e-poest adelyniko.com

Lisaks hoia silma peal ka meie instagrami adelyniko.com_epood ja facebooki Adely & Niko kontol.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: adelyniko.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.