5 lihtsat koduilme muutust

5 lihtsat koduilme muutust

Tekstiilide vahetamine on lihtsaim ja odavam viis muutuste loomiseks kodus. Toome teieni 5 lihtsat nippi, kuidas oma kodu tekstiili abil hõlpsasti muuta. Pole õiget ega valet – tooge hooajale vastavad värvid oma eluruumi ja laske oma fantaasial lennata.

1. Valige värviskaala

Alustuseks mõelge, milline värviskeem teile meeldib. Kas looduslähedased toonid on südamelähedased või olete inimene, kes eelistab jõulisi värve? Kui diivanil on mitu dekoratiivpatja, on hea hoida neid samas värviskaalas värvidega, mida leidub juba ruumi sisekujunduses. Samuti võib lisada vürtsi mõne efektse aktsentvärviga, mis paistab diivanil eriti silma.

2. Sega ja sobita mustreid

Liiga palju erinevaid mustreid võib mõnikord jätta segase mulje. Mõtle läbi, milline tapeet, kardinad ja mööbel sul on ning püüa leida tasakaal. Ka siin on hea püsida samas värviskaalas.

3. Vahetage padjapüüre või dekoratiivpatjade katteid

Absoluutselt lihtsaim viis ruumi vahelduse toomiseks on vahetada padjapüüre või dekoratiivpatjade katteid. Padjapüürid annavad voodile ja dekoratiivpatjade katted diivanile täiesti uue ilme. Vaheta julgelt värve ja materjale vastavalt aastaajale!

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.