Oskuslikult kujundatud kodu interjöör

Oskuslikult kujundatud kodu interjöör

Vahel lummab mõni interjöör rohkem kui teine.

Me armastame vanu maju, mille korterid on kõrgete lagede ja kaunite peegelvõlvidega, kus ajalugu annab märku tolleaegsest elegantsest ja luksuslikust ilmest, mis kaunite ornamentide näol lagesid kaunistavad. Sellise hoone renoveerimisel on oluline neid detaile tähele panna ja säilitada.

Need kaunid ornamendid saab hästi kokku sobitada tänapäeva põhjamaise modernnse disaini ja antiigiga. Neid kahte erinevast ajastust stiile omavahel kokku sobitades saame luua suurepärase hubase kodu, mis on täis kodusoojust ja tänapäevast mugavust.

Antud 145-ruuduses korteris on säilinud originaalsed kapid, põrandaliistud, uksed, aknad ja kalasaba mustris tammeparkett, kuhu juurde lisatud põhjamaist Taani ja Rootsi disaini.

Et ruume valgustaks piisaval määral looduslik valgus ja ruumid tunduksid veelgi avaramad on enamik korteri seinu värvitud valgeks. Välja arvatud väike pisike tuba köögi kõrval, mille seinad värvitud efektset tumehalli värvi, kuid põrand jäetud valge. Hästi sobitub antud tumehalli seinavärvi juurde pruunis toonis puitmööbel, lisades ruumi luksust.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.