Võluv ja maitsekas, renoveeritud korter

Võluv ja maitsekas, renoveeritud korter

65-ruudune silmapaistvate kõrgete lagedega korter, peidab endas vana maja kaunist ja hästi säilinud unikaalset kaminat, mis lisab elutoa interjööri luksust.

Korterisse sisenedes tervitab väike esikuosa, valgeks värvitud vana puidust põrandaga. Esikust avaneb vaade otse avatud topelt ustega elutuppa.

Elutoa interjööris on ühendatud antiikne mööbel modernsega, mille kokku sobitamisel on säilitatud mugav ning hubane keskkond. Elutoa osas on samuti söögilaud, külaliste kostitamiseks ja vastu võtmiseks, kuna köögi pind ja sealne söögilaud jääks suuremaarvuliste külaliste jaoks liiga väikseks.

Köök skandinaavia stiilis valge telliskiviseinaga, mis maitsetaimede taustaks töötasapinna seinal on suurepäraseks efektiks, muidu lihtsa ilmega köögis.

Suurte topeltuste taga läbi elutoa minnes leiab korteri magamistoa, mille sisustus lihtne ja hubane. Otse magamistoa kõrvale on tehtud mahukas garderoob, mis tänu kõrgetele lagedele ja nutikatele lahendustele, omab ruumi nii riiete kui kingade hoiustamiseks. Garderoobi seinad kaetud imelise mustrilise tapeediga.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.