61-ruudune, põhjamaine interjöör

61-ruudune, põhjamaine interjöör

Lihtsate sisustusdetailidega hubane, heleda interjööriga kodu.

Elutuba avar,  kõrgete lagede ja kahe suure aknaga, mis annavad ruumi ka pimedal ajal piisavalt valgust. Akende aknalaua pind vahetatud marmorist pinna vastu, mis lisab ruumi veidi luksusliku nüansi. Ruumi põrandat kaunistab kalasaba mustris põrand. Elutuba jagatud kaheks. Elutoa ühele osale paigutatud suurem söögilaud koos toolidega, et oleks võimalik ka suuremat külaliste hulka ära mahutada ühe laua taha.

Elutoa teisele osale jääb mugavas diivanis teleka vaatamine. Samuti on selline paigutus hea ka suuremale külaliste seltskonnale, kui tahetakse vahepeal eemalduda teistest ja nautida pehmemat isepinda, kuid silmside lauas olijatega sel viisil ei kaoks.

Köök lihtne, skandinaavia stiilis, klassikalise köögimööbliga. Köögi põrandat katab hall põrandaplaat, mida pehmendatud kootud põrandavaibaga.

Kõige enam meeldib antud korterist, julge tumehalli tooni kasutus magamistoas. Kus voodipeatsi sein värvitud tumehalliks, kuid ülejäänud seinad helehalliks. Tumehallis toonis on ka voodipeats ja voodi vastas olev öökapp. Põrandaid katab õlitatud puitpõrnad, mis sobitub hästi halli värvigammaga kokku. Juurde lisatud antud ruumi rohekat toodi detailide ja taimede näol, mis lisavad viimase lihvi antud toale.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.