Maitsekas põhjamaine interjöör

Maitsekas põhjamaine interjöör

Heledama ja tumedama halli värvitooniga, avar, kunstipärase käekirjaga interjöör, mida vürtsitatud põhjamaiste sisustuselementidega.

Korter asub ajaloolises majas Rootsis, kus korteri muudavad eriliseks kõrged laed, kitsad kõrged aknad ja rõduaken koos uksega.

Suur avar, valgusküllane elutuba on ühenduses söögitoa osaga. Söögilaua kohal mitu efektset FLOS rippvalgustit Aim, mille disaininud Ronan & Erwan Bouroullec. Elutoa osas hubane istumisnurgake koos puidust diivanilauaga, mis värvitud lohakal moel hallikat tooni.

Halli tooni mahedamad variatsioonid leiab ka köögist. Köök minimalistlik ja lihtne, põhjamaises käekirjas. Köögi töötasapinnad Carrara marmorist, mis ühendatud messingist köögivalamu ja segistiga, ning samuti köögimööbli käepidemetega. Köögis pisike istumisnurk kahele, kus mõnus hommikukohvi nautida. Köögi laes nii süvistatud valgustid kui ka rippvalgusti- disainlamp ALEX, mille käekirja viidud edasi ka magamistuppa. Kööki pikendab kahe rõduukse tagant paistev pisike rõdu, kuhu on tehtud hubane istumisnurgake vastavalt aastaajale.

Magamistuba ülimalt lihtne, mahedamas hallis toonis, minimalistlik, väheste detailidega. Mõlemal pool voodit öökappide asemel väiksed taburetid.
Esikuosa mõnusalt pikk ja avar. Lakke pandud süvistatud valgustid. Ukse lähedale pandud lakke kinnitatav metallist riidenagi, mis toob esikusse oma lihtsa disainiga, korrektse ilme.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.