Pisike korter, kahe toa ja köögiga

Pisike korter, kahe toa ja köögiga

Maja aastast 1898, kus peitub üks armas ja väike 56-ruudune korter, kahe toa ja köögiga.

Väiksema kodu kujundamine pole alati nii kerge kui tundub. Sinna ei mahu küll palju aga kui soov säilitada õhulisus, siis detailide valik peaks olema läbimõeldud ja ühendava joonega. Antud korter karge põhjamaise käekirjaga. Oskuslikult on säilitatud vana tellis, mis hästi sobitub nii uue kui vanaga.

Korteri põrandaid katab ilus valge glasuuritud männipõrand. Elutoa seinad värvitud mattrohelise tooniga, mis on kontrastiks ilusale valgele glasuuritud männipõrandale, valgetele liistudele ja samuti valgetele mööblidetailidele. Ruumis on kõrged ja avarad aknad, mis tänu oma suurusele, annavad elutuppa juurde palju looduslikku valgust.

Köögiosa on stiilne ja avatud, kus on samas ruumi ka suuremale söögilauale. Avatud köök on otse elutoa kõrval. Köögiosas modernne valge mööbel, mille kõrval efektne punastest tellistest sein. Köögi kõrval on kohe ka väike esikuosa, kus ukse ees nii riputuskohad kui sisseehitatud kapp riiete ja jalatsite hoiustamiseks. Köögiosast ja elutoast edasi minnes asub suur valgusküllane magamistuba, mille juurde kuulub ka väike rõdu, mis annab korterile lisaruumi.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.