Stiilne, armas, väike korter

Stiilne, armas, väike korter
Sisekujundus pakub igapäevaselt positiivseid üllatusi, nagu ka see armas ja väike korter. Kõigest 33 ruutu ja üks tuba on võimaldanud praktiliselt ja loovalt kujundada oma maitsele imeline kodu, kus saab tunda end tõeliselt koduselt.

Oskuslikult on loodud ühtne tervik. Samuti on hea näha korteri avaramaks muutmisel valget seinavärvi, mis väikse korteri puhul muudab ruumi ilmet näiliselt suuremaks. Korterisse sisenedes langeb pilk kindlasti suurele köögiosale, kus on silmapaistvad suured köögikapid, mis ulatuvad laeni ja võimaldavad seetõttu maksimaalset pinda ära kasutades, rohkemate esemete hoiustamist.

Korteri ainus aken asub köögipoolses osas. Aken on suur ja täielikult klaasitud nagu ka rõduuks, mis võimaldab seetõttu korterisse lasta piisavalt loodusliku valgust. Köögipoolses osas on ka ümar söögilaud koos toolidega, kus saab mugavalt einestada. Avatud köök on ühenduses elutoaga ja elutoa osas on võimaldatud ruumi nii diivanile, diivanilauale kui tugitoolile ja neid ühendavale vaibale.

Elutuba ja magamistoa osa eraldab osaliselt mustast terasest klaasitud sein, et looduslikku valgust langeks läbi klaasi ka magamisosale- see on suurepärane idee just väikses korteris, ruumide eraldamiseks.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.