Kuidas valida endale sobiv riidestange

Riidestanged võivad olla ühed olulised osad meie igapäevaelust, aidates hoida meie riideid korras ja organiseeritult. Kui soovid valida endale sobivaima riidestange, siis on mitmeid aspekte, mida peaksid kindlasti jälgima.

Jälgi järgmisi näpunäiteid riidestange valimisel, et leida endale ideaalne riidestange, mis vastab Sinu vajadustele ja eelarvele.

Mõõda ja planeeri:
Enne riidestange valimist mõõda hoolikalt ruum, kuhu soovid selle paigutada, et hiljem ei tekiks probleeme riidestange paigutusega, riidestange suuruse tõttu.

Materjal:
Riidestanged on saadaval erinevatest materjalidest, nagu näiteks puit, metall ja plastik. Vali materjal, mis sobib hästi Sinu kodu üldise stiili ja sisekujundusega. Näiteks, kui Sinu kodu on modernne stiiliga, võib metallist riidehoidja olla suurepäraseks valikuks, samas kui puidust riidestange sobiks paremini maalähedase ilmega interjööri.

Kandevõime:
Riidestanged võivad osutuda meie garderoobides ja kodudes asendamatuks ja sealjuures unustatakse tihti nende kandevõime tähtsus. Kui Sul on suur hulk riideid või raskemaid esemeid, nagu näiteks talvemantlid või jakid, vali tugevama kandevõimega riidestange. Liiga raskete riiete korral võib nõrgem riidestange deformeeruda või puruneda.

Seetõttu kontrolli enne riidestange ostmist kindlasti tootja antud kandevõime teavet, et saada teada kui suurt raskust võib üldse soovitud riidestangele panna? Üldiselt on enamus tugevamate riidestangede kandevõime kaaluks 90 - 150 kg kuid jälgi siinkohal kindlasti infot.  

Disain:
Riidestanged on erinevates disainides, alates lihtsatest ja praktilistest kuni dekoratiivsete ja stiilseteni. Vali selline disain, mis sulle meeldib ja sobib kokku Sinu garderoobi ning kodu interjööriga. Kaaluda tasub ka lisafunktsioone, näiteks lisariiulite olemasolu või konksude olemasolu aksessuaaride jaoks.

Eelarve:
Muidugi on oluline ka eelarvega arvestamine. Riidestangede hinnad võivad varieeruda oluliselt sõltuvalt materjalist, disainist ja brändist. Tee eelnevalt kindlaks oma eelarve piirangud ja leia selle piires parim võimalik valik.

Kokkuvõtvalt on endale sobiva riidestange valimise juures olulised kõik ülalmainitud näpunäiteid, mis tagaksid nii hästi korraldatud garderoobi kui ka riidestange pikaajalise vastupidavuse ning turvalise kasutamise.

82m², hästi planeeritud korter

Kodustaar.ee mööblipoe toodetega saab tutvuda nende kodulehel kodustaar.ee. Hoia silma peal ka Kodustaar.ee facebooki kontol @Kodustaar ja instagrami kontol @kodustaar

Tekst/kujundus: kodustaar.ee | Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Toodefotod: kodustaar.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.