Retsept | Rukkileib

Koostis:
300 g Kaarli talu rukkitäisterajahu
200 g täisteranisujahu
10 g kuivpärmi
20 g musta toiduvärvi
350 ml vett
10 g soola
Valmistamine:
Rukkileiva tegemine pole sugugi nii raske, kui see esialgu tundub. Kuigi tõsi, juuretisega rukkileiva valmistamiseks on vaja aega varuda kordades rohkem kui pärmiga tehes. Selles retseptis on rukkileib tehtud pärmi baasil, tänu sel...
See artikkel on saadaval ainult tasulise paketiga liitunutele. Ligipääsuks vali sobiv pakett allpool.
Oled juba tellija? Logi sisse
TASULISED PAKETID
Kogu meie tasulisele sisule ligipääsuks palun vali üks allolevatest pakettidest. Pärast tellimuse sooritamist uueneb pakett automaatselt tellimuse perioodi lõppedes. Soovi korral saad oma tellimuse igal ajal tühistada.