Skandinaavia stiilis 84-ruudune korter

Skandinaavia stiilis 84-ruudune korter
2- toaline, 73- ruudune korter, mis paikneb Rootsis, Stenvinkelsgatanis 1902 a. vanuses, väärikas majas. Nagu väärikale majale kohane on ka siinsetes eluruumides talletatud endas endiste aegade jälgi, mis lisavad interjöörile luksust ja hubast miljööd.

Esikus, magamistoas ja elutoas on seintele paigaldatud kaunis efektne lillemustris tapeet, mis sobitatud kokku nii vintage, antiikse kui modernnse mööbliga.

Elutoas püüab pilgu korteri ehk kõige luksulikum ja väärtuslikum vara, kamin, mis hetkel töökorras enam pole ja pakub hetkel ruumis olijatele vaid silmailu. Jahedate ilmade saabudes hoitakse vahest kaminas küünlaid, et luua õhtuti õdus meeleolu. Elutoa keskmes robustne, vintage laud, mille mõlemal küljel antiikse välimusega diivanid. Mööblidetaile ühendab kaunis Pärsia vaip, mille põhitoon roheline, rohelist tooni viidud üle ka diivanite dekoratiivpatjadele, et luua ühtne tervik.

Magamistuba, valgusküllane ja avar, kauni lillemustrilise tapeediga, mille põhitooniks valge. Mööbli osas eelistatud nii vintaget kui modernset, mis oskuskilt omavahel ühendatud. Efekti lisab antud ruumi, värvikas, domineerivas punases toonis, Pärsia vaip. Lakke valitud uhke lühter, mis loob magamistuppa võluva, elegantse ilme. Voodi kõrval seinale toetumas, suur, uhke peegel, mis magamistoa vintage mööbli ja tapeediga omavahel hästi ühildub.

Esik luksuslik, kõrgete lagedega, möbleeritud valge mööbliga. Seinad kauni Willow tapeediga, mis on pärit Flüggers Botanic Gardeni kollektsioonist. Esiku põhitooniks valge, mida rikastab tapeedi muster ja nagisse riputatud riiete värvid.

Eraldi ruum korteris on kodukontoril, kus lisaks tööle saab oma keha treenida ja hoida end heas vormis. Piisavalt avaras ja valgusküllases ruumis katab põrandat kaunis värviline, mustriga käsitöövaip, mis lisab veidi vürtsi heledasse interjööri.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.