Kaunis valge interjööriga korter

Armastusega valminud kodu vanas Rootsi majas, kus säilinud originaalsed peegelvõlvidega laed ja kaarega aknad, mis muudavad 56-ruuduse pisikese korteri näiliselt suuremaks ja avaramaks.

Kogu korteri ruumid kaetud heleda puitpõrandaga. Interjöör sisustatud lihtsalt ja maitsekalt, väheste detailidega. Pisikeses magamistoas võlub kaunis mustriline tapeet (William Morris tapeet). Tapeeditud on ka koridori sein, kauni heleda mustrilise tapeediga (Magnolia Jubileum tapeet).

Elutuba valgusküllane, valge. Elutuppa sisenedes võtab vastu 3-kohaline valge kattega diivanil, millel mitmed dekoratiivpadjad interjöörist näpatud värvidega. Samuti pehme pleed ja põrandal olev pikema karvaga vaip, mis loovad hubase, koduse atmosfääri. Elutoas vasakul seinal kaunis põhjamaine pildigalerii ja String riiulid loovad omavahel ühtse terviku koos ülejäänud interjööri sisustusdetailidega.  Elutoast paremale jääb väike kodukontori nurk kirjutuslaua, tooli ja detailidega.

Köögi interjöör taas valge, välja arvatud köögimööbli töötasapinnatagune sein, kuhu valitud osaliselt hallid keraamilised plaadid. Köögimööbel vaja, lihtne- muudetud tänapäevasemaks läbi uue puidust töötasapinna ja käepidemete.  Pilgu saab köögis klaasist ja metallist koosnev metallkapp, mis sobib antud interjööri kui valatud. Antud köögist ei puudu ka sahver, mis paljudes Rootsi vanades majades veel endiselt alles.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.