Kauni roheluse keskel asub väike 75-ruudune maamaja

Kauni roheluse keskel asub väike 75-ruudune maamaja

Teie ees on väike kahekordne maja, mille ehitusprotsess sai alguse 1990-ndate aastate lõpus. See on ehitatud peamiselt taaskasutatud materjalidest, mis on andnud majale ainulaadse ja ajaloolise välimuse. Vaatamata oma suhteliselt hilisele ehitusajale, kasutab maja traditsioonilisi ehitusmeetodeid ja -materjale, mis viivad meid tagasi ajaloosse, täpsemalt 1700-1800 aastatesse. Kasutatud on vanemaid ehitustehnoloogiaid, sealhulgas vana aluskivi, mis annab majale tunde, et sellel on pikk ja väärikas ajalugu, kuigi see on tegelikult noorem.

Majale sisse astudes avanevad teie ette 18. sajandist pärit originaalvärviga kahekordsed uksed, mis on säilitatud ja restaureeritud täpselt nii, et nad viivad teid ajas tagasi. Need uksed on mitte ainult ajalooliselt väärtuslikud, vaid ka esteetiliselt kaunid, luues kohe sisenedes sooja ja kutsuva õhkkonna.

Kui olete sisse astunud, kohtate puitpaneelidest seintega eluruume, mis toovad esile puidu loomuliku ilu ja soojust. Eluruumides on kasutatud kohapeal valmistatud ja taaskasutatud sisustust, mille eesmärk on säilitada ajalooline olemus ja samas luua mugav ja kodune keskkond. See lähenemine sisekujunduses lisab majale ainulaadse karakteri, mis peegeldab omanike hoolikalt valitud ja restaureeritud mööblit ning aksessuaare.

Majapõranda eripära on tõeliselt silmapaistev. See on valmistatud äärmiselt laiadest ja hoolikalt töödeldud põrandalaudadest, mis mitte ainult ei tõsta ruumi esteetikat, vaid pakuvad ka sooja ja mugava aluse igapäevaeluks. Põrandalaudade eriline laius ja kvaliteet annavad tunde, et iga samm, mis sellel läbitakse, on seotud ajaloo ja traditsiooniga.

Esimesel korrusel on mitu olulist ruumi, sealhulgas köök, elutuba ja vannituba. Köök on suurepäraselt varustatud täispuidust mööbliga, mis on loodud selleks, et pakkuda mitte ainult funktsionaalsust, vaid ka esteetilist naudingut. Erakordne Hergomi puupliit on köögi keskmes, pakkudes tõeliselt ainulaadset küpsetamis- ja kütmisvõimet. See on mitte ainult praktiline, vaid ka visuaalselt silmapaistev element, mis toob kööki sooja ja hubase atmosfääri. Lisaks puupliidile on köögis ka muljetavaldav kamin, mis lisab ruumi lisasoojust ja visuaalset atraktiivsust. Seinte maalitud mustrid pakuvad visuaalset huvi ja täiendavad köögi karakterit. Köögist viib uks roheline aeda, kus saab nautida värsket õhku ja imetleda välimist maastikku.

Maja ülemisel korrusel asub avar magamistuba, mille interjöör on kujundatud heledates toonides, et luua rahulik ja lõõgastav keskkond. Tuba on mõeldud pakkuma maksimaalset mugavust ja rahu, olles ideaalne koht öiseks puhkehetkeks. Magamistoa avarus ja valgustus lisavad sellele täiendavat elegantsi, luues soodsa keskkonna une ja lõõgastumise jaoks.

Kokkuvõttes, kuigi maja on ehitatud suhteliselt hiljuti, on see suurepärane näide sellest, kuidas ajalooga seotud materjalide ja tehnikate kasutamine võib luua keskkonna, mis tundub olevat täis ajalugu ja iseloomu. Majas on tunda selle erilise lähenemise ja hoolikuse mõju, mis peegelduvad igas detailis, alates sisustusest ja lõpetades interjööriga, pakkudes kodu, kus iga element räägib oma lugu.

Kauni roheluse keskel asub väike 75-ruudune maamaja
Kauni roheluse keskel asub väike 75-ruudune maamaja
Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: historiskahem.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAAKODUD | MAJAD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.