Erksate värvilaikudega interjöör

Renoveeritud pööningukorter, kahe toa ja köögiga

Stiilsete ja erksate värvilaikudega silmapaistev kena hubane korter tõmbab tähelepanu oma elava ja meeleoluka ruumi kujundusega.

Erksaid värvilaike leiab siin korteris igast ruumist, kus nii mõnigi vintage mööbliese on efektse tooniga üle võõbatud, et tuua erinevatesse ruumidesse kontrasti. Avarast, valgusküllasest elutoast leiab eest nii kollaseks värvitud vanad, ikea vitriinkapid kui silmatorkavate sinise ja oranži tooniga kummuti. Toa keskmeks, hele diivan koos vintage nahast tugitooli (Jetsoni tugitool , 1969 aasta disain) ja vintage punaste diivanilaudadega (Disainer Alexander Girard, 1977. Vitra lillelauad) loovad koos heleda põrandavaibaga hubase istumise, mida täiendavad toa seinte äärde lisatud värvikad mööblidetailid ja toataimed. 

Elutoast on vaade otse magamistuppa, mida eraldavad, vanad sisseehitatud lükanduksed, mis hetkel avatud. Ka magamistoas on elutoa käekirja kenasti edasi viidud nii värvide kui sisustuselementide näol. Toa keskmeks kaheinimese voodi, millel nii hele voodipesu kui ka punase-valge värviga kokku pandud päevatekk ja kirju padi voodi peatsis loovad kauni värviskeemi koos sinise, vana vitriinkapiga, mis paigutatud kamina juurde, seina äärde. Need toonid on sujuvalt toodud üle elutoast, mida magamistoa avatud uste korral kenasti näha.

Elutoast viib veel üks ukseava esikusse, mille kaudu saab kööki. Köögis ühtib taas, sarnane stiil, mida järgitud nii elutoas kui magamistoas. Köök on mõnusalt avar ja valgusküllane. Köögimööbel lihtne, skandinaavia stiilis, halli tooni. Köögimööbli hall toon kombineeritud messingist käepidemetega, mis lisavad ruumi veidi luksust ja elegantsi. Töötasapinnaks valitud puidust töötasapind, mis ühtib ühe töötasapinna kohal olevale seinale paigutatud avatud, puidust riiuliga. Söögilaud koos kahe vana tooli ja ühe vana, istepingiga paigutatud täpselt akna juurde, kust langeb söögilauale rohkelt loodusliku valgust.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.