Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Koostis:
Piima (250ml)
50 grammi tumedat, 70% šokolaadi
1 tl mett
näpuotsaga kaneeli
näpuotsaga vaniljesuhkrut.
Vahukoort
Valmistamine:
Alusta piima soojendamisest madalal kuumusel, jälgides, et see ei hakkaks keema ega põhja kõrbema. Piim peab saavutama ühtlase sooja temperatuuri, mis on sobiv šokolaadi lisamiseks. Sellele järgnevalt hakka aeglaselt lisama peeneks hakitud šokolaadi või šokolaaditükke, lastes neil piimas järk-järgult sulada. Kuna šokolaad on õrn ja võib kõrge temperatuuri käes kaotada oma siidise tekstuuri, hoia kindlasti kuumust madalana ja sega pidevalt, et šokolaad ja piim moodustaksid ühtlase ja kreemja segu.
Protsessi käigus jätka pidevat segamist, et kõik koostisosad ühtlaselt jaotuksid ning et jook saaks täiuslikult siidine. Umbes viie minuti jooksul peaks vedelik muutuma veidi paksemaks ja rikkalikumaks, luues täidlase ja nauditava konsistentsi. Kui šokolaad on täielikult sulanud ja jook hakkab saavutama oma soovitud paksust, lisa sinna vaniljeekstrakti, mis annab joogile sügavama maitse ja täiendava magusa nüansi. Vanilje aitab ühtlasi rõhutada šokolaadi loomulikku rikkalikkust ning teeb joogist täiusliku harmoonia erinevatest maitsetest.
Järgnevalt lisa joogi sisse mesi. Mesi annab täiendavat magusust ja pehmust, kuid ka kerge lillelise või ürdise noodi, sõltuvalt kasutatavast mee tüübist. Jällegi sega kõik koostisosad ühtlaselt kokku, et maitsed omavahel sulanduksid. Seejärel lisa näpuotsaga kaneeli, mis lisab joogile soojendava ja aromaatse alatooni. Kaneeliga tasub olla ettevaatlik, kuna liiga suur kogus võib tekitada liiga tugeva ja domineeriva maitse, ent õiges koguses on see täiuslik lisand, mis täiustab kogu joogi üldmuljet.
Kui kõik koostisosad on omavahel segunenud, lase joogil veel minuti jagu seista ja maitsestuda. Selle aja jooksul intensiivistuvad maitsed ning joogi tekstuur muutub veelgi täiuslikumaks. Kes eelistab magusamat või rikkalikumat versiooni, võib joogi serveerimisel lisada peale veel vahukoorekihi, mis annab sellele õhulise ja luksusliku puudutuse. Vahukoor tasakaalustab joogi intensiivsust ja lisab sellele veelgi rohkem pehmust ja nauditavust.