Jõuluehted paberist

Jõulud terrassil

Jõuluehted paberist, mille tegemisel saad ära kasutada ka vanad raamatud.

Vajad paberit, tapeedijääke, vanu raamatuid, kartongi, käsitöönööri, kääre, joonlauda ja loomulikult aega, kõige selle meisterdamiseks.

Võimalusi on nii palju kui fantaasiat ja materjali jagub. Näevad nad ju lihtsad välja, kuid nende tegemine võib võta kindlasti terve päeva.

Kõikide paberist tehtud kodu- ja jõulukaunistuste juures võiks ideaalis silmas pidada ka seda, et need omavahel sobiksid nagu ka poest ostetud jõulukaunistused.

Samuti soovitame kasutada näiteks toon-toonis pabereid ja materjale või kasutada omavahel sobituvaid mustreid koos ühevärvilise tooniga.

Vaata paberist jõulupuu tegemist samm- sammult. Veidi aega kulub meisterdamiseks, kuid tulemus on seda väärt.

Efektsed jõulukuused- Jõulukuuskede šabloonid. Prindi välja ja tee nende abil efektsed jõulukuused, mis sobivad nii riiulisse kui diivanilauale meeleolu loomiseks.

Paberist kuuseehted

Lihtne kaunistus jõulupuule. Vanadele lillelistele tapeedijääkidele joonistatud šablooni abil kujutis, mis hiljem siis välja lõigatud ja augustajaga augustatud, et nööri paremini läbi saaks ajada. Lõpptulemus omanäoline ja pilkupüüdev. Lisaks jõulukuusel ehteks õunad, mis lisamas erksamat värvi. Jõulupuu all aga vanas kastis ajalehe ümbristega jõulupakid.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: Erakogu

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist JÕULUD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.