Aksessuaarid täiustavad elutuba

Aksessuaarid täiustavad elutuba

Sageli võib juhtuda, et meie eluruumidesse tekib parasjagu ostuhullus, kui silme ette jääb mõni uus, trendikas sisustusaksessuaar, mis kutsub meid enda kodu kaunistama. Sellises olukorras on oluline peatuda hetkeks ja endale meelde tuletada, mis kõik juba kodus olemas on, ning kaaluda, kas tõepoolest on vajadus uue aksessuaari järele, millel võib-olla pole sisustuslikus plaanis tegelikult suurt rolli. Ruum ei tohiks täituda liialt paljude aksessuaaridega, kuna see võib viia olukorrani, kus ükski element ei paista enam silma ega täida oma funktsiooni, vaid lihtsalt segab kogu visuaalset tasakaalu.

Oluline on meeles pidada, et aksessuaaride ülekoormatus võib sageli tähendada, et iga ese kaotab oma individuaalsuse ja tähtsuse. Seetõttu on mõistlik hoida kodus ainult need aksessuaarid, mis tõeliselt rõhutavad ruumi iseloomu ja annavad sellele lisaväärtust. Kui siiski tunnete tugevat soovi tuua oma kodusse uusi sisustusaksessuaare, võiks kaaluda mõningaid strateegiaid, mis aitavad vältida ülekoormuse probleemi. Näiteks võib olla kasulik panna osa olemasolevaid aksessuaare mõneks ajaks karpi ja hoida need tagavaraks, et saaksite keskenduda uutele detailidele ja lasta neil ruumis särada ilma, et nad üksteisega konkureeriksid. Selline lähenemine tagab, et ruum ei muutu ülekoormatud, vaid jääb harmooniliseks ja kauniks.

Teine hea lahendus on vahetada aksessuaare vastavalt hooajale. Kui vahetate elutoa aksessuaare hooaja järgi, on igal aastaajal midagi uut ja värsket, mis loob ruumis muutusi ja toob sisse uusi aktsente. Pilkupüüdev ese töötab kõige paremini, kui see on paigutatud lihtsalt pinnale, kus see saab tõeliselt esile tõusta. Samuti mängivad olulist rolli seinad, mille tagasihoidlikud värvitoonid aitavad aksessuaaridel silma paista ja võimaldavad kergelt neid vahetada, ilma et kogu sisustus vajaks ulatuslikku muutmist.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.